Fogpótlást szeretnék mert egyel kevesebb fogam van felül ezért nagyon ritka. Melyik ajánlott?
Figyelt kérdés
Kiskoromban farkasfogam volt és igy ki lett húzva kettő is és végül egyel kevesebb fogam lett felül. Látszik hogy milyen ritka és engem nagyon zavar. Utálok miatta mosolyogni.2013. szept. 2. 23:40
1/2 anonim válasza:
Összementek kicsit a fogaid?Tehát kitöltötték a helyet és szünet van köztük?MErt ha igen,akkor nem tudnak hová pótlást tenni,hisz helyet kéne csinálni egy fognak.Egyébként alap esetben ha hiányzó fog van,akkor implantátum vagy híd a megoldás.Implantátum nagyon drága,de a híd sem olcsó,ráadásul amelyik fogra rögzítik,az is tönkremehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez történt. Erről a két eljárásról hallottam énis. Implantátum drága és fájdalmas a hidhoz meg ugy mond "tönkre" kell tenni a szélső ép fogakat is. Egy fél éve azt javasolták, hogy majd fogszabályzóval széthuzzuk es akkor befér egy fog. De őszintén ezek a megoldások nekem nem túl szimpik. Jól érzem hogy akkor maradnak igy es nem valószinű hogy valaha szép fogsorom lesz ?
2013. szept. 3. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!