Ha egy fogon 2 lyuk van, akkor általában 1 vagy 2 tömés árát számítják e fel?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 12:33
1/7 anonim válasza:
Ha a körzeti fogorvoshoz mész, akkor 12 lyuk is lehet a fogaidon, akkor sem kell érte fizetni, ugyanis a fogtömés a körzeti fogorvosnál teljesen ingyenes! Természetesen, ha valami drága, TB által nem támogatott fogtömést szeretnél csináltatni, az kerülhet pénzbe, de a sima amalgám vagy fehér tömés ingyenes.
És a fog számít, nem az, hogy hány lyuk van rajta. Tehát 1 fog tömése, az 1 fog tömése, függetlenül attól, hogy hány lyuk van rajta. Szerintem.
2/7 anonim válasza:
Ez jó kérdés -
Körzetiben tényleg ingyen megcsinálják
Magánnál lehet a két tömést külön számítják
3/7 anonim válasza:
Szerintem arra kétfelszínűt számolnak, amúgy is esélyes hogy egy nagy luk lesz belőle fúrás után. Ahová én jártam ott mindig adtak valami kedvezményt ha egyszerre több dolgot csináltak :p.
4/7 anonim válasza:
:D
Foganként számolja nem lukanként. :)
5/7 anonim válasza:
Úgy látszik ez helyenként eltérő... nálunk a körzet is pénzért töm, és a nagy lyukat is kettőnek számolja... ahány helyen megakad az a tű szerű akármi, ott kifúrja ha van lyuk ha nincs... iskola fogászatra is hozzá hordják a gyerekeket, és kérdezés nélkül kifúrta a gyerek fogát, majd betömte. Biztosra ment, ki is esett a tömés... most már van lyukas foga!
6/7 anonim válasza:
Csodálkoznék,ha duplikálnák a díjat.
7/7 anonim válasza:
És nem lepődnék meg azon se ha fejet akarna átültetni..jön a nyaralás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!