Janka hunor kérdése:
Az ősszes fogam kotyog mitől?
Figyelt kérdés
rendesen vigyázok a fogaimra és fogorvosnál is voltam nemrég nagyon egészségesek és most hirtelen fáj és az ősszes kotyog
egyesek kisit egyesen ellégé!
nem merek enni!
mitől van?
2014. jún. 21. 17:34
1/6 anonim válasza:
Az mit jelent,hogy kotyog,enyhén mozognak?
2/6 A kérdező kommentje:
valamennyi enyhén valamennyi nagyon
2014. jún. 21. 17:42
3/6 anonim válasza:
Nálam is ez volt és kiderült,hogy foginysorvadásom(paradontózis) van.Nekem az inem is gyulladásban volt és vérzett is.Ennek a betegségnek az alényege,hogy a baktériumok lassan de biztosan megeszik a csont szövetet ami nem tud regenerálódni.Menj el egy szájsebészhez vagy mondd el a fogorvosodnak a problémát,valószinüleg csinálni fog egy nagyobb röntgent ahol kiderül,hogy miért lötyögnek a fogaid.
4/6 anonim válasza:
Sajnos ínysorvadás. Menj el fogorvoshoz, biztos tud ajánlani valamit. Nekem a Parodontax öblögető sokat segített, de az orvos a te esetedhez igazodva biztos el tudja dönteni, hogy mire van szükséged.
5/6 anonim válasza:
Itt a műtét ami segiteni tud.Ha nem műtik akkor a prbléma csak haladni fog előre.
6/6 A kérdező kommentje:
tegnap vettem észre és bevettem 4 db kálcium tabletát és ma már nem kotyog annyire nem lehet hogy kálcium hiány?
a kőrmeim tele van fehér csikokkal ,és most volt vagy egy fél éve hogy kálciumot szedtem
2014. jún. 21. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!