10 emberből hány kap érzéstelenítést fogtömés esetén?
Jajj Én tudnék mesélni.....! :D
De lehet közre játszhat az is, hogy gyerekként kezdtem a "bizniszt" :D
A "legszebb" az volt, amikor gyakornokok 'próbálgattak' rajtam o.O (10 évesen).... AKkor volt olyan, hogy kaptam érzéstelenítést, de csak annyit láttam a székből, hogy egy kb 20 éves lány REMEGŐ kézzel adja be.... o.O
Na az az a pont amikor úgy elgondolkozol pár dolgon hirtelen!!!! :D :D :D
Na de viccet félretéve... szerintem a titok abban van, hogy megbízol a fogorvosban. Nem filózol, csinálja a dolgát! A másik meg az, hogy egyszerűen elviseled a fájdalmat,(tudomásul veszed) mert tényleg nem fáj annyira mint amennyire elsőnek rákoncentrálsz, és csak pár pillanatig érzed!
Szerintem sokan inkább attól az idegen érzéstől félnek és fáj nekik... Ha megvágod a kezet vagy beütöd a lábad, az "rutin" fájdalom...(előfordul egy párszor az életben)
De a fogad nem érez sűrűn olyan érzést mint amit a doki csinál. De szerintem tényleg csak a stressz viheti ezt a fájdalmat az emberekbe.
Nekem az első fogam volt lyukas, és szó nélkül beadtak 3 érzéstelenítőt, a könnyem folyt, na ott kezdődött, hogy soha többé érzéstelenítő.
Ez a fog fél éve begyulladt, túl mély lett a lyuk közbe és gyökér kezelni kellett.16 alkalommal dugta le azt a kis tűt, mert elfertőződött és mindig jött genny. Aztán már úgy volt, hogy gyökér visszametszést-vagy vmi ilyesmit kell csinálni, de végül mégsem kellett.
Azóta már több fogam tömték be, sose kérek érzéstelenítőt, kibírom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!