10 emberből hány kap érzéstelenítést fogtömés esetén?
Hát pont azért kérdezem, mert rajtam mindig meglepődnek hogy kb 10 éves korom óta tömésre sose kérek érzéstelenítést... Nekem meg pont az a furcsa ha pl 10-ből 8 kér... :/ :D
Szóval leginkább az érdekelne, hogy tényleg ennyien kérnek szurit? :-o
Hát pedig sajnos már VIP tag vagyok a fogdokiknál! :S :)
Volt már gyökérkezelésem is... akkor kérdés nélkül belém nyomtak egyet.... Rosszul is esett.... :'( -.-
De eddig akárhány helyen voltam mindenhol (kivétel gyök.kez.-nél) megkérdezték hogy kérek-e?! :\
Egyik alkalomnál kb 30-40percet tömtek mert felső első fog volt... na azt mondjuk kicsit megéreztem.... de semmi extra.
(NEM nagyképűsködni szeretnék, távol álljon tőlem, egyszerűen tűröm a fájdalmat. Ez jó vagy rossz, nemtudom :\ )
Szimplán csak TÉNYLEG meglepett a dolog, hogy körülöttem
mindenki CSAK érzéstelenítéssel tömi a fogát! o.O
/Most legutóbb pl a doki szerint nagy csúnya lyuk volt a fogamon.... mégsem kértem érzéstelenítést arra sem. Szerintem az a pár másodperc fájdalom nem nagy fájdalom./
Ha olyan pindurka a lyuk, hogy éppen csak a zománcban, akkor nem biztos, hogy adnak
(csak ha méretesebb a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!