Fogfájdalmak, a fogszabályzó felhelyezése után?
Az normális hogy 2 nappal a fogszabályzó felhelyezése után borzasztóan fájnak a fogaim főleg evésnél?
Evésnél mindig akaratlanul elharapom belülröl az oldalt levő húst, ez el fog múlni?
Meddig lesznek ezek a fájdalmak?? (normális válaszokat ha lehet) 13/F
Normális, még érzékenyek. A szád elharapása azért lehet, mert nem szoktad még meg teljesen a fogszabályozót, hogyan mozgasd az állkapcsodat, ez is el fog múlni. Sokan szétharapják a szájuk belső oldalát.
A fogfájás időtartama sok mindentől függ, mennyire szoros a drót, mennyit húztak, milyen szabályozásra van szükség stb. Egy-két hét alatt biztosan el kell múlnia, addigra tökéletesen hozzászoksz. (A fogak érzékenysége általában pár nap alatt elmúlik, a száj nyálkahártyájának kidörzsölése egy hét alatt.) Később, ha nagyot húznak, akkor megint lehet pár nap érzékeny periódus.
1-es vagyok. Nekem sosem húztak rajta semmit, csak feltették, aztán a gumikat cserélték havonta. Tudtam, hogy rossz a fogorvos, de akkor ennyire? Sajnos mire kiismertem a fogszabályzóst, addigra kifizettem neki 60 ezret, szóval nem tudtam már váltani. Ja és még 20 ezret kért az éjszakai fogszabályzómért.
Mondjuk bármennyire is rossz fogorvos, beálltak szépen a helyükre a fogaim, csak kb fél évvel később, mint kellett volna.
Amikor nekem feltették, azt hittem letépem úgy fájt.De pár hét múlva
aztán már nem is éreztem úgy megszoktam.Szerencsére nekem már levették. úgyhogy normális a fájás. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!