Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ettől ugye nem lesz rés a...

Ettől ugye nem lesz rés a fogaim között?

Figyelt kérdés
Állandó fogszabályozóm van. Sajnos nekem is kell gumizni, hogy a harapásomat helyre hozza. Nekem ezeket a gumikat felül a szemfogra es alul a 6. brekettre kell helyezni a bal es a jobb oldalon is! Na most, ha fent van majdnem 24 órát (mert ennyit mondott -.-) akkor nem fog rés keletkezni az elso fogaim között?! Mert hát a jobb es a bal szemfogtól húzza hatra fele ez a cucc, es alsó 6osokkal van összekötve. Egyáltalán hatásos ez? Már most nagyon utálom :('tapasztalatok ?

2014. jún. 14. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Tökéletesen lehúzta a szemfogaimat, nem lett rés az első fogaim között. Azaz ideiglenesen többször keletkezett rés, de a végére összezárul, hiszen úgy szabályos a fogsor. Miközben alakul, egészen fura is lehet, de a dokik tudják, mit csinálnak, nem ma kezdték. Megéri, hidd el! :)
2014. jún. 14. 15:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod :)

Nagyon utálom egyébként :( nekem a középvonal miatt kell ez a gumi, de olvastam, hogy akiknek mely harapásuk van, nekik is ugyanarra a fogakra szokták tenni a gumikat. Ez elég érdekes, remélem ettől nem fogja előrébb húzni az alsó állkapcsom mert akkor nagyon idiotán néznék ki :S

2014. jún. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!