Gyökérkezelés után még mindig tompa fájdalom érezhető, miért?
Figyelt kérdés
Gyökérkezelték a fogam, egy hétre is még fájt, de fokozatosan csökkent a fájdalom, mondtam a dokinak hogy fáj, de azt mondta tiszta és betömte, nem bírtam rajta rágni, de elmúlt a fájdalom, azóta eltelt egy hónap, de érzem a fogam még mindig, nem mondható fájdalomnak, de zavar, tompán érzem. mi lehet a gond?2014. jún. 16. 22:02
1/2 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy mégsem lett tökéletesen kitisztítva a gyökércsatornád, amelyben még maradhattak baktériumok, vagy esetleg túl tömhette a gyökeret, de még rengeteg más komplikáció is fenn állhat. Ha még mindig érzel tompa fájdalmat menj vissza minél előbb, mert az nem jelent jót!
2/2 anonim válasza:
Tultomes gyanus. Ez azt jelenti, hogy a foggyokerbe tobb tomest rakott, mint kellene, ettol feszit, tompa. Kellene egy fogrontgen, nekem is ez volt, az megmutatja, mi a helyzet. A doki visszabontja a tomest, ha eleg eros hozza a fogad es lehet vele még dolgozni. Ha nem, akkor sajnos foghuzas, de az csak a legrosszabb esetben.
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!