7 hónapja gyökérkezelt fogam elkezdett fájni mitől lehet?
Figyelt kérdés
3 hete érzem hogy minden este enyhén fáj a fogam és ha megkopogtatom egy helyen érzem hogy fáj. Ez most elfog múlni vagy visszakéne mennem a dokihoz? Arra emlékszem hogy mielőtt csinálta a végleges gyökértömést még csinált egy tűs röntgent de mikor azt a tűt ,,felszúrta" a fogamba az eléggé fájt, de utána még reszelgetett tisztogatta. Elképzelhető hogy maradt még benn ideg vagy?2014. márc. 16. 17:24
1/4 anonim válasza:
Sajnos gyökérkezelt fog is fájhat, már jártam ugy,hogy gyökérkezelték a fogam, de fájt és ki keleltt húzni, most a férjem van úgy, hogy amit 2 hónapja gyökérkezeltek fogát, nekiállt fájni...
2/4 A kérdező kommentje:
hmm ez nem jó, én nem igen akarom kihúzatni annyira nem vészes inkább csak este fáj.
2014. márc. 18. 22:38
3/4 anonim válasza:
Nem maradt bent ideg, biztosan. Ha kopogtatásra érzékeny, az azt jelenti, hogy a fog gyökércsúcsa körül gyulladásos csontfelszívódás van. Valószínűleg maradt még bent baci, ami befertőzte. Mindenképpen menjen vissza a fogorvosához és kérjen revíziót!
4/4 A kérdező kommentje:
visszamentem a dokihoz megkocogtatta megnéztük az rtg de ne talált semmit, bár azt mondta h nem garantálja hogy nem maradt benne baktérium, de hogy ideg az nincs benn és a tömés is tökéletes. Még annyit mondott hogy frontra lehet érzékeny lehet h azt érzem,de ha erősödik a fájdalom menjek vissza azt kihúzza azt mondta mást nem tud tenni. Jah meg még annyit mondott hogy három gyökeres fogat nem igen akar újra gyökérkezelni,giondolom biztos túl sok sok munka lenne meg macera. Na mind1 egyenlőre most megint nem fáj úgy h nyugodt vagyok.
2014. ápr. 14. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!