Tapasztalatokat várok! Bővebben lent! Szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
A felső metszőfogam között van egy elég nagy lyuk és azt fogják betömni pár nap mulva. az első 2 metsző fog fúrása fáj mert azt mondják hogy ott érzékeny. Mit javasoltok kérjek érzésteleníttő inyekciót?2010. jan. 2. 19:39
1/8 anonim válasza:
Érzéstelenítő nélkül még a zsékbe sem ülnék be!Ne viccelj minden fúráshoz kell!!Legalánbbis nekem tuti!
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen 1 töméshet sem kértem érzésteleníttőt. Csak azt hallotam h ez a legérzékenyebb:(
2010. jan. 2. 19:45
3/8 anonim válasza:
nekem az első, és az az mellettit tömték, tehát nem a két legelsőt! Én irtózom az injekciótól, nem is kértem! Nekem nem fájt, csak picit! Totál kibírható, viszont mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Ha rendes a dokid, akkor miután nekilát és látja hogy fáj, ad injekciót! Én is így dumáltam le az enyémmel amikor elkezdte, viszont nem kellett, habár a lyukacska is nagyon pici volt!
4/8 anonim válasza:
Nekem is fúrták az első két metszőfogam érzéstelenítő nélkül. Kellemetlen volt, de túléltem, de nem mocorogtam meg semmi, szóval ez nálam jelent valamit:D
5/8 anonim válasza:
A lyukmélységtől függ, h mennyire fájdalmas (vagy nem) a fogfúrás. Ne félj az injekciótól. Az én dokim annyira tök szuper, szeretek fogorvoshoz járni.
Ott úgy adják az injekciót, h előtte a szúrás pontjára érzéstelenítő spray-t fúj. Még a beadást sem érzed.
6/8 anonim válasza:
Nekem is azt tömték de azt kell hogy mondjam szerintem a doki nagyon rossz helyre szúrta a szurit, mert bár még az orrom is elzsibbadt, majd össze csináltam magam a székben fúrás alatt :S Nem is fájt, inkább csak az ideg szaladgált benne, de rossz rá visszaemlékezni. Hála a jó égnek még a tömést is elrontotta, így jövőhéten második felvonás, immáron a saját magándokimnál, aki remélhetőleg talán fájdalommentesen (bár nem élem bele magam) megoldja és kicseréli a tömést egy olyanra, ami jó is valamire.
7/8 anonim válasza:
Hozzáteszem több fogamat is tömték már, és ez volt az első amihez szurit kaptam, a többit anélkül is bőven ki lehetett bírni.
8/8 Doruss válasza:
Azt, hogy mennyire bírod a fájdalmat, azt neked kell tudnod de nekem már dolgoztak az egyik első fogamon úgy hogy még csak nem is fúrták csak csiszolták meg ilyenek de az is nagyon fájt nagyon szar volt szal én biztos hogy kérnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!