Van jelenleg rossz fogatok?
Kort és nemet is írjatok légyszi, meg ha van rossz fogatok, akkor azt is, hogy melyik(ek) és miért nem kezeltetitek.
Köszi! :)
Vajon miért nem kezelteti az ember?
Mert épp nincs rá pénze (pl. tömésre)
És a gyökértömés?
Az ingyen van? (körzetinél)
A fehér esztétikus tömés is ingyenes, tapasztalat. Amalgámmal nem is engedném, hogy tömjön, így is van vagy elég belőle a számban. Pár éve fehér töméssel tömte az egyik fogam a körzeti orvos, nem kért érte semmit. Most pénzhiány van, kénytelen vagyok hozzá menni, mert van jó néhány lyukas fogam. Szerintem úgy 6-8. Az egyikben nagy lyuk volt, félek gyökérkezelés lesz a vége, de ezt szeretném elkerülni.
Azért nem nagyon kezeltetem mert egyrészt nincs miből, másrészt nem szívesen megyek a körzeti fogorvoshoz, de néha muszáj. És azért van ennyi lyukas fogam, mert nem nagyon foglalkoztam velük, eddig. Hát ha még csak lyukas fogam lenne. Egy híd kész (2 fogat pótol), illetve ha lesz pénzem időben, akkor lesz egy implantátum is.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!