Van jelenleg rossz fogatok?
Kort és nemet is írjatok légyszi, meg ha van rossz fogatok, akkor azt is, hogy melyik(ek) és miért nem kezeltetitek.
Köszi! :)
Hál' istennek nincsen. Fogkövem volt, amikor voltam leszedetni akkor mondták, hogy nagyon kevés, és hogy nincs probléma a fogaimmal, ráérek kétévente visszajárni.
18/L
A felső 4 kisőrlőm barázdája el van színeződve, de az orvos szerint nem szúvas. Az egyik alsó kisőrlőm tömött, az mellé van szuvasodva, plusz a felső hatosaim nagyon ramaty állapotban vannak, csak a gyökerük van meg. :S
Félek a húzástól, meg a foghiánytól, erre még anno a sulidoki is azt mondta, hogy ki kell őket húzni, azóta már egyik oldaluk sincs meg, szerintem csak vésni lehetne, de attól tényleg nagyon félek.
23/l
Nincs.
Kb 2 évente járok fogorvoshoz.
38/N
fogkövem mindig visszatér, van 2 lyukas és 1 tömött, ami gyökérkezelésre vár, de amúgy kezeltetem õket rendszeresen. + van 6 protézisem, mert 6 ot kivertek...
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!