Mit várhatok? Eléggé izgulok részletesebben lent!
Figyelt kérdés
Pár nap mulva kiműttik 2 bölcsesség fogamat alsó+felső nincs kinőve egyáltalán nincs vele semmi baj csak még nincs kinőve és ferdén nő és most lesz fogszabályzóm és ki kell műtteni. Mire várhatok? Fájdalmas lesz a műtét?
Utánna milyen lesz? 2 napig kell benmaradnom a korházba.
2010. jan. 1. 23:34
11/19 A kérdező kommentje:
nem sztk-ásnál
2010. jan. 2. 00:03
12/19 anonim válasza:
Akkor bennem is lenne egy kis para..,megértelek!Akkor még több bátorságot kivánok!!!!:)
13/19 A kérdező kommentje:
én a szuritol annyira nem félek csak attól hogy mikor piszkálják akkor fog fájni :S
2010. jan. 2. 00:17
14/19 anonim válasza:
Nyugi a szuritól nem is kell,az csak egy szúnyogcsipés,és valójában a többitől se kell,mert ha jól érzéstelenit,akkor NEM érezhetsz az ég világon semmit!!!Csak majd hallod hogy a csont kicsit ropog,mikor húzza ki,de az se fog fájni;)
15/19 A kérdező kommentje:
most voltam 3 napja ugyanannál a dokinál aki fog műtteni és kihúzta 1ik hatosom és egyáltalán nem fájt és röhögve szálltam ki a székből :) remélem ez is ilyen lesz. na de én most megyek köszi a válaszokat és a bíztatást. jo8 szia!
2010. jan. 2. 00:26
16/19 anonim válasza:
Reméljük ezekután is röhögve fogsz kiszálllni a székből:)szia!
17/19 anonim válasza:
Nekem a szájsebészeti klinikán csinálták, baromira nem volt jó, majd egy órát küzdött a doki rajtam. Utána vagy 2 napig csak fájdalomcsillapítón éltem (a fejed az fel fog dagadni, de elvben ha jegeled durván, akkor nem annyira, és néhány nap múlva már elég normálisan fogsz kinézni), pedig életemben ha háromszor vettem be ilyesmit korábban... Bokaszalag-varrás után egy napig kellett fájdalomcsillapító, eztán meg kettőig... Szóval nem lesz kellemes, de túl lehet élni. A műtétben az a rossz, hogy leghátul turkál a doki, és elvben nyelni nem szabad, hányni meg nem kellene. Én néha majdnem lehánytam a dokit.
18/19 A kérdező kommentje:
nekem még nincs kinőve a gyökere csak 1 nagyon kicsit. Ez számítt valamit?
2010. jan. 3. 00:38
19/19 anonim válasza:
mikor nö ki a bölcsessegfog? hogy veszed eszre? 22 vok de nyoma nincs es mindig kimütiK???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!