Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap 9:00-kor rakják fel a...

Holnap 9:00-kor rakják fel a fogszabályzót! Részletesebben lent! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félek, hogy kifogok száradni. Vagy nem kapok levegőt, ilyen helyzetekben általában beparázok. Hétfőn a fogaim közé 8 db kis vas darabot rögzített, gondolom azért, hogy kitágítsa holnapra és oda fogja felhelyezni a vasdarabot - gondolom. Mire számíthatok? Minimális fájdalom, mikor ehetek és mit? Kérlek írjatok elvagyok keseredve :(
2010. febr. 10. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Előtte igyál egy nagyot, de csak annyit, hogy kibírd pisilés nélkül. Ez kellemetlen lesz, de nem fájdalmas, és főleg nem olyasmi, amitől el kellene keseredned, azok sokkal komolyabb problémák. Edzi a jellemedet, ha ennyi kellemetlenséget elviselsz. Nem várja tőled senki, hogy jól érezd magad közben, a saját jövődért vállalod.

Ja, a 9:00-ra azért ne vegyél mérget. :-)

2010. febr. 10. 19:26
 2/6 anonim válasza:

hát úgy pár napighúzódni fog.. de símán tudsz enni-aludni stb...

Nekem ennél sokkal nagyobb fájdalmam volt ...kiszedték a bölcsesség fogam kezdeményeit(kisműtét,bele vágtak az ínyembe onnan kivágták...) 1 hétig az arcom fele úgy felvolt dakadva h a bőröm csak fénylett és a fogaim is alig értek össze (és emiatt nem is tudtam rágni)szerencsére a fájdalomcsillapító segített neki ..:d

Egy héttel rá csinálták a fogamat és kb. ugyanez volt a szitu.

Nyugi ez megse fog konnyani :D egy lány°°

2010. febr. 10. 19:30
 3/6 anonim válasza:

kicsi fájdalom persze, hogy lesz..de vegyél be valami gyenge fájdalomcsillapítót..

enni először csak puhákat egyél, meg kisfalatokat, jól rágd meg!:D

a ragasztás utána 1óráig ne egyél semmit, nehogy lepottyanjon:)

nekem lassan egy 1éve megvan..minden eszek vele, csak a 'húzás' utáni pár napban puhábbakat:D

ne aggódj, szekálni nem fognak, ha mégis ne tőrödj velük. nevesd ki őket, hogy neked szépek lesznek a fogaid nekik meg nem:D

majd írj, hogy mizujs!

14/L --> akinek nem sokára leveszik a fogszabiját:D

2010. febr. 10. 19:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Naa most értem haza :) Köszönöm szépen a biztatásokat, tényleg nem fájt egyáltalán. Csak a szájpadlásomon az az átvezető drót olyan furcsa, de azt mondta az orvos, hogy mindenki megtudja szokni.. Majd írok még, hogy fájt-e utánna :)
2010. febr. 11. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Előtte igyál egy nagyot, de csak annyit, hogy kibírd pisilés nélkül.
2010. febr. 12. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
tapasztalataim alapján nem mindegy hogy fém vagy porcelán fogszabid van. Nekem a felső porcelán. 5 perccel feltétel után sandwichet majszoltam igaz kicsit húzodott, szokatlan érzés. az alsó ívem fém ami viszont fájt. de annyira hogy kétségbe kéne esned nem fog fájni....
2010. febr. 13. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!