Holnap 9:00-kor rakják fel a fogszabályzót! Részletesebben lent! Mit tegyek?
Előtte igyál egy nagyot, de csak annyit, hogy kibírd pisilés nélkül. Ez kellemetlen lesz, de nem fájdalmas, és főleg nem olyasmi, amitől el kellene keseredned, azok sokkal komolyabb problémák. Edzi a jellemedet, ha ennyi kellemetlenséget elviselsz. Nem várja tőled senki, hogy jól érezd magad közben, a saját jövődért vállalod.
Ja, a 9:00-ra azért ne vegyél mérget. :-)
hát úgy pár napighúzódni fog.. de símán tudsz enni-aludni stb...
Nekem ennél sokkal nagyobb fájdalmam volt ...kiszedték a bölcsesség fogam kezdeményeit(kisműtét,bele vágtak az ínyembe onnan kivágták...) 1 hétig az arcom fele úgy felvolt dakadva h a bőröm csak fénylett és a fogaim is alig értek össze (és emiatt nem is tudtam rágni)szerencsére a fájdalomcsillapító segített neki ..:d
Egy héttel rá csinálták a fogamat és kb. ugyanez volt a szitu.
Nyugi ez megse fog konnyani :D egy lány°°
kicsi fájdalom persze, hogy lesz..de vegyél be valami gyenge fájdalomcsillapítót..
enni először csak puhákat egyél, meg kisfalatokat, jól rágd meg!:D
a ragasztás utána 1óráig ne egyél semmit, nehogy lepottyanjon:)
nekem lassan egy 1éve megvan..minden eszek vele, csak a 'húzás' utáni pár napban puhábbakat:D
ne aggódj, szekálni nem fognak, ha mégis ne tőrödj velük. nevesd ki őket, hogy neked szépek lesznek a fogaid nekik meg nem:D
majd írj, hogy mizujs!
14/L --> akinek nem sokára leveszik a fogszabiját:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!