Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az alsó ötös fognak hány...

Az alsó ötös fognak hány gyökere van? És van olyan hogy egy kétgyökerű fognak csak az egyiknél csinál gyökérkezelést az orvos?

Figyelt kérdés

2014. jún. 2. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem kettő van neki -
2014. jún. 3. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Először meg fogják röntgenezni

Utána tudják megállapítani, mit lehet tenni

2014. jún. 3. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Fáj a fogad?

Mert olyankor szoktak végezni gyök.kezelést

(ha lehet)

2014. jún. 3. 12:34
 4/8 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy hétfőn csinált az ötösön gyökérkezelés egy gyökeren, és utána röntgent is, de elfelejtettem megkérdezni hogy befejezte vagy van mégegy gyökere a fognak, vagy csak egy van, nemtudom hogy szoktak olyat is csinálni hogy egy gyökeret kikezel aztán a másikat következő alkalomkor, tanácstalan vagyok, én pedig a röntgenképet nem láttam, de nagyon remélem nemkell ujra átélni ezt amit hétfőn, mivel teljes érzéstelenités nélkül csinálta végig az egészet, egy szadista állat:D
2014. jún. 3. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
1 gyokere van. ha tobb gyokercsatornaja is van, azokat egy idoben kezleik. ez mondjuk nem jelenti azt, hogy a kezelest teljesen befejzte, de elvileg a fogbelet mar eltavolitotta, szoval nem kene, hogy fajjon
2014. jún. 3. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
A kisörlőnek csak egy gyökere van?
2014. jún. 3. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja tényleg, egy gyökérben lehet két gyök.csatorna is

És mindegyiket be kéne tömni -

2014. jún. 3. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A felso elso kisorlok kivetelevel a kisorlo fogok egygyokeruek. Kivetelek persze szoktak lenni, de nagyon ritkan
2014. jún. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!