Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Helyesen "szabályozza" a...

Helyesen "szabályozza" a fogszabályzó orvos a fogaimat?

Figyelt kérdés
Januárban kaptam fogszabályozót ,de egyetlen egy fogamra mégmindig nem került az ún. tappancs. Elviekben azért nem került rá mert még túl hátul van ,de észre vettem ,hogyez a fogam még a szokásosnál is lejjebb és hátrébb van ami zavar engem, a mellette lévő fogak pedig egyre közelebb vannak. Volt már valakivel hasonló? Ennek így kell történnie vagy valami nem jó? Kicsit beparáztam. Előre is köszi a válaszokat.

2014. máj. 7. 08:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Figyu látatlanban nagyon nehéz megmondani. Ha legközelebb mész ne félj rákérdezni!!! Ha látja rajtad, hogy érdekel a dolog, biztos késségesen fog válaszolni.;)
2014. máj. 7. 08:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Fogszabályozó kezelés során előfordul, hogy rosszabb az aktuális állapot, mint a kezdő, de hogy a te esetedben mi a helyzet, azt látatlanban még szakorvos sem tudná megmondani, nem hogy laikus emberek.
2014. máj. 7. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!