Mi történik ha fáj a fogam de nem megyek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 21:22
1/10 A kérdező kommentje:
Mivel tudom enyhíteni a fájdalmat?
2014. máj. 30. 21:24
2/10 anonim válasza:
nem mégy-szenvedj! orvosság-demalgon
3/10 anonim válasza:
Vannak fogfájásra gyógyszerek. Viszont a legtöbb esetben nem fogják a fogat meggyógyítani. Eljuthatsz egy olyan szintre, amikor már egy egész doboz sem fog használni.
Amúgy meg lehet próbálni fogkrémet nyomni a fájó fogra. Jó sokat. Kis időre az is szokott segíteni.
4/10 anonim válasza:
Ha nem mész el, akkor egy idő után vísitani fogsz a fájdalomtól, akkor meg már kb. csak húzzák a fogat, ha sokáig halogatod. Tehát előbb-utóbb úgyis el kell menned.
5/10 anonim válasza:
A gyulladás ramehet a fuledre, egesz arc, szem bedagadas, fog kihuzasa ha sokaig vársz, allkapocs gyulladasa stb csupa kellemetlen dolog! 1x egy éjszaka alatt úgy begyulladt a fogam h a szemem nem látszódott! Eletemben nem fájt annyira semmi mint az a foghuzas! Ne halogasd!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem most indulok valami éjjel-nappalira ügyeletre.. amúgy a fogkrémes megoldás tényleg jó, kicsit jobb lett tőle.
2014. máj. 30. 21:32
7/10 anonim válasza:
Ha az egyébként ép fognál a fogideg elhalása történik (ez metszőfogaknál előfordul), akkor lehet a fogat jegelni, hűteni. Pár nap után, ha elhalt az ideg, akkor a fog még évekig betölti feladatát, lassan elszürkül, de emiatt nem kell kétségbe esni. Ha fog azért fáj, mert kilyukadt és begyulladt az ideg a pulpaüregben, akkor anno szekfűszeg olajat cseppentettek rá vagy a lyukba szekfűszeget dugtak és az csillapította a fájdalmat. Egyébként meg az van, amit a válaszolók leírtak.
10/10 anonim válasza:
Nekem is volt be gyulladt kaptam vagy4 x injekciot de semmi végig éreztem hogy huzza ki a fogamat! Azt hitem sose lesz vége majd be hugyoztam ugy fájt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!