Porcelán ˝bevonat˝, amit manapság a sztárok tetenek a fogukra a fehérség érdekében mennyibe kerül?
:))))
Viccesek vagytok tinik..
Abba bele sem gondolsz hogy amit az ujságpapíron látsz vagy a filmen, az nem is igazi?
Én dolgoztam TV-nél, a valóság teljesen más a legtöbb esetben!
Vannak erre kiváló szoftverek és fotós technikák hogy hogyan lesz valaki gyönyörű bőrű és hófehér fogú vagy kerekebb mellű stb az újságban vagy a tv ben, de ez még közel sem azt jelenti hogy a valóságban is ilyen !!!
Sőt általában a valóság homlokegyenest más!!
Pl ott vana Liptai Klaudia playboy fotója..
Az 55 éves anyám jobb bőrben van mint az a nőa valóságban, mégis mit látsz a papíron?
Egy huszonéves női testet a Liptai fejével..
nemérdekelnek a sztárok. csak nekik is ilyesmi van a fogukon.Azért írtam,hogy nagyjából levágjátok hogy miről beszélek.:D
És nem, nem akarok hasonlitani egyáltalán rájuk,meg teszek a sztárokra, de szeretnék szebb fogakat csupán ennyi :D
kedves 3. válaszoló...
Egyébként köszi a válaszokat.
Szijja:)
Én tudom, hogy mire gondolsz:)Igaz, hogy amit a tévében, újságokon látunk, nem igazi...na de azért egy sztárnak jól kell mindig kinéznie, a mosolyának is, ha pl. emberek közé megy...nem mehet "csúnyácska" fogsorral...:)Szóval élőben, a valóságban is némelyik sztárnak szépek a fogai...:)Amúgy már én sok helyen utánanéztem, hogy hogyan lehet annyira szép mosolya a hírességeknek.Nem azért én sem, mert rájuk akarok hasonlítani, hanem azért, mert rettentő romlékonyak és ezáltal nem túl esztétikusak a fogaim.És megjegyzem még mielőtt leolt valamelyik kommentelő, hogy nem saját hibámból csúnyák a fogaim, hanem genetikailag, szóval nem tehetek róla.Gondolom a kérdezőnek is ilyen problémája van, megértem:)Ezért is megpróbálok Neked megfelelő választ adni:)Én úgy tudom, hogy ma már nagyon sokféle olyan héj és korona létezik, amelyet a fogra ragasztanak és ezáltal nagyon szép és hófehér lesz a mosoly.Amit te említettél, a porcelánhéj az ilyen : [link] a lap alján van az ára.Persze az ár változó, mert minden fogászaton más-más.Itt például egész jó árak vannak: [link] Mondjuk azt nem tudom, hogy valahol miért drágább és valahol miért olcsóbb...:)Azért ha belevágsz ilyenbe érdemes érdeklődni sokfelé, hogy mennyire éri meg a
* a porcelánhéj, mennyire tartós stb. Ha nincs semmi komoly baj a fogaiddal, lehet egy fogfehérítés is elég lenne:)
Remélem segítettem, sok sikert:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!