Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Porcelán ˝bevonat˝, amit...

Porcelán ˝bevonat˝, amit manapság a sztárok tetenek a fogukra a fehérség érdekében mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
egyébként 16/L
2009. dec. 26. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Koronára gondolsz? Hát, az elég drága, darabonként úgy 30e, Sztk-ban.
2009. dec. 26. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyet csak magánban csináltass, SZTK-henteshez ne menj, arról csak rosszat hallottam.
2009. dec. 26. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:

:))))

Viccesek vagytok tinik..

Abba bele sem gondolsz hogy amit az ujságpapíron látsz vagy a filmen, az nem is igazi?

Én dolgoztam TV-nél, a valóság teljesen más a legtöbb esetben!

Vannak erre kiváló szoftverek és fotós technikák hogy hogyan lesz valaki gyönyörű bőrű és hófehér fogú vagy kerekebb mellű stb az újságban vagy a tv ben, de ez még közel sem azt jelenti hogy a valóságban is ilyen !!!

Sőt általában a valóság homlokegyenest más!!

2009. dec. 26. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Pl ott vana Liptai Klaudia playboy fotója..

Az 55 éves anyám jobb bőrben van mint az a nőa valóságban, mégis mit látsz a papíron?

Egy huszonéves női testet a Liptai fejével..

2009. dec. 26. 12:20
 5/11 A kérdező kommentje:

nemérdekelnek a sztárok. csak nekik is ilyesmi van a fogukon.Azért írtam,hogy nagyjából levágjátok hogy miről beszélek.:D

És nem, nem akarok hasonlitani egyáltalán rájuk,meg teszek a sztárokra, de szeretnék szebb fogakat csupán ennyi :D

kedves 3. válaszoló...

Egyébként köszi a válaszokat.

2009. dec. 26. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszoló se úgy gondolta, hogy a sztárokat akarod majmolni, de mivel őket hoztad fel példának, nem mondhatta mással. Azt magyarázta, hogy általában a sztároknak sincs korona a fogukon, hanem utólag megszerkesztik a fotókat, vagy kiretusálják.
2009. dec. 26. 12:37
 7/11 A kérdező kommentje:
igen vágom mire célzott a 3. válaszoló,de mivel nem a magyar sztárokra gondolok,hanem a külföldiekre,ezért felesleges erről beszélnünk is.Valamint a kérdésem sem a sztárokról szól. :)
2009. dec. 26. 12:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor úgy tedd fel a kérdésed, hogy ne lehessen félreérteni. Vágod?:)))
2009. dec. 26. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Szijja:)

Én tudom, hogy mire gondolsz:)Igaz, hogy amit a tévében, újságokon látunk, nem igazi...na de azért egy sztárnak jól kell mindig kinéznie, a mosolyának is, ha pl. emberek közé megy...nem mehet "csúnyácska" fogsorral...:)Szóval élőben, a valóságban is némelyik sztárnak szépek a fogai...:)Amúgy már én sok helyen utánanéztem, hogy hogyan lehet annyira szép mosolya a hírességeknek.Nem azért én sem, mert rájuk akarok hasonlítani, hanem azért, mert rettentő romlékonyak és ezáltal nem túl esztétikusak a fogaim.És megjegyzem még mielőtt leolt valamelyik kommentelő, hogy nem saját hibámból csúnyák a fogaim, hanem genetikailag, szóval nem tehetek róla.Gondolom a kérdezőnek is ilyen problémája van, megértem:)Ezért is megpróbálok Neked megfelelő választ adni:)Én úgy tudom, hogy ma már nagyon sokféle olyan héj és korona létezik, amelyet a fogra ragasztanak és ezáltal nagyon szép és hófehér lesz a mosoly.Amit te említettél, a porcelánhéj az ilyen : [link] a lap alján van az ára.Persze az ár változó, mert minden fogászaton más-más.Itt például egész jó árak vannak: [link] Mondjuk azt nem tudom, hogy valahol miért drágább és valahol miért olcsóbb...:)Azért ha belevágsz ilyenbe érdemes érdeklődni sokfelé, hogy mennyire éri meg a

2009. dec. 26. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:

* a porcelánhéj, mennyire tartós stb. Ha nincs semmi komoly baj a fogaiddal, lehet egy fogfehérítés is elég lenne:)

Remélem segítettem, sok sikert:)

18/L

2009. dec. 26. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!