Iszonyúan zavar reggelente a rossz lehellet. Nem csak az enyém a páromé is. Mit lehet tenni az ébredés utáni kellemes csók érdekében?
rossz lehellet lehet
- torok fertőzés
- nem megfelelő szájhigéné
- gyomor, emésztési probléma miatt
ezek jutottak eszembe, ezeknek kéne utána járni szerintem.
Feljebb valaki nagyon jól összefoglalta, hogy mitől alakul ki a rossz lehelet. Ezt már csak annyival egészíteném ki, hogy kezdjetek el fogselymet és szájvizet használni, meg fogsz döbbenni, hogy a legalaposabb fogmosás után is mit hoz ki a fogselyem a fogak közül! A szájvíz pedig - persze válassz jó minőséget, úgyis csak egy kis kupaknyit használsz el egyszerre - megöli a nyelveden és a nyálkahártyákon, a legkisebb zugokban is tenyésző baktériumokat.
Ettől függetlenül tudomásul kell venni, hogy bármilyen tiszta és ápolt valaki, egy bizonyos mértékű szájszag mindenkinél kialakul reggelre. Teljesen eltüntetni csak a reggeli étkezés + fogmosás tudja, de megfelelő odafigyeléssel egészen elviselhetőre lehet csökkenteni.
En a fent emlitett trukkok melle meg nyelvkaparot is hasznalok. A szajszag nagyresze a nyelven levo lepedek. Tudom, mert a multkor megszagoltam es elajultam.... ahogy masok irtak, foleg a savas kajak utan lesz ilyen a nyelvem. Ha salatat eszek, nem, de iszok egy kavet es rogotn ott a franya lepedek a nyelvemen.
szoval selyem, szajviz, nyelvkaparo es luuuuugositas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!