Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pánikbetegség és fogászat?...

Pánikbetegség és fogászat? Segítség. :- (

Figyelt kérdés
Elég régóta rettegek a fogorvosoktól. Ma megfájdult az egyik fogam, észrevettem hogy lyukas. Pánikbeteg vagyok, sajnos elég sűrűn vannak pánikrohamaim, amire Xanax-ot szedek. Muszáj lenne már elmennem fogorvoshoz, de iszonyatosan félek, hogy rosszul leszek. A fogfájást pedig nem tudom elviselni. Mit tegyek? Valaki hasonló cipőben?

2014. ápr. 29. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem leszel rosszul. Vedd be a gyógyszered, és minden rendben lesz. Ha csak tömnek, akkor nem kell félned.

Egyébként én is rettegek a fogorvostól, de nekem húzni kéne, és nem merek elmenni. Egyszer már az injekció után megszöktem :(

2014. ápr. 29. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. Én is pánikbeteg vagyok, nekem mondjuk perpill nem fájnak a fogaim, de egy huzamosabb kezelésen és több húzáson nekem is részt kellene már vennem, de én se merek. Én még egy fog miatt nem paráznék, mert azzal eddig úgy voltam, hogy hát istenem lesz ami lesz, orvosok kezében vagyok, hamar vége lesz, vhogy csak kibírom, viszont, mivel nekem több fogvról van szó én se tudom, hogy mivel győzzem magam meg.

Még esetleg próbáld azt mondogatni magadnak, hogy a fájdalomtól nem félsz, de a kezelésétől igen, pedig a fájdalom az hosszabb idő, mint maga a kezelés, így hátha rábírod magad venni. Ja, és mondjad a fogorvosnak, én mindig szoktam, és olyankor sokkal kedvesebbek velem, ha újhoz kerültem is így volt.

2014. ápr. 30. 00:02
 3/5 A kérdező kommentje:
A mai napra 5 órára kaptam időpontot. Szuper, már most remegek. Tényleg nem a kezeléstől félek, hanem hogy közben elkap egy roham és úristen mi lesz. Vagy mi van ha a szuri után jön rám? Atya isten mit tegyek... :-(
2014. máj. 5. 12:37
 4/5 anonim válasza:
Na mi volt, túlélted? Volt roham?
2014. máj. 20. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Túléltem hála Istennek! :) Megváltás volt a kezelés után, iszonyatosan fájt már a fogam. Azóta túl vagyok 4 majdnem másfél órás kezelésen, mivel gyökérkezelés volt.
2014. júl. 28. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!