Pánikbetegség és fogászat? Segítség. :- (
Nem leszel rosszul. Vedd be a gyógyszered, és minden rendben lesz. Ha csak tömnek, akkor nem kell félned.
Egyébként én is rettegek a fogorvostól, de nekem húzni kéne, és nem merek elmenni. Egyszer már az injekció után megszöktem :(
Szia. Én is pánikbeteg vagyok, nekem mondjuk perpill nem fájnak a fogaim, de egy huzamosabb kezelésen és több húzáson nekem is részt kellene már vennem, de én se merek. Én még egy fog miatt nem paráznék, mert azzal eddig úgy voltam, hogy hát istenem lesz ami lesz, orvosok kezében vagyok, hamar vége lesz, vhogy csak kibírom, viszont, mivel nekem több fogvról van szó én se tudom, hogy mivel győzzem magam meg.
Még esetleg próbáld azt mondogatni magadnak, hogy a fájdalomtól nem félsz, de a kezelésétől igen, pedig a fájdalom az hosszabb idő, mint maga a kezelés, így hátha rábírod magad venni. Ja, és mondjad a fogorvosnak, én mindig szoktam, és olyankor sokkal kedvesebbek velem, ha újhoz kerültem is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!