Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Angol fogászat?!

Angol fogászat?!

Figyelt kérdés
Angliában élek, most készülök elsőnek elmenni itt a fogászatra, nem tudom mire számítsak, milyenek itt az orvosok! Járt mar valaki angol fogaszaton?!

2014. ápr. 24. 23:09
 1/1 anonim válasza:

...én egy réges-régi angol nyelvkönyvben olvastam egy történetet arról, hogy egyes orvosi ellátások mennyibe kerülnek, és meglepődtem, hogy sokmindenért akkor nem kellett semmit sem fizetnie az angol embernek...

...az ugyan nem rémlik, hogy mi a helyzet azokkal, akik úgy vándorolnak be vagy nem fajtiszta angolok... :-)

Jaa, hogy milyenek az orvosok, nos erre is azt szokták mondani: "utólag megtudod", jobbat én sem tudok, de nagyon igaz!

(bár nagy valószínűséggel jobbak, mint itt Magyarországon, mert akire azt lehetne mondani jó, az gyorsan elmenekült innen, tehát itt csak a törmelék maradt az egészségügyben (is)... :-))

2014. ápr. 25. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!