Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó utáni problémák?

Fogszabályzó utáni problémák?

Figyelt kérdés
Most vették le az állandó fogszabályzómat és kaptam egy műanyag átlátszó ívet. Azt mondta a fogorvos, hogy egész nap hordanom kell..plusz kapok egy éjszakait is éjszakára. Sok fogszabis ismerősöm van, de ilyet,hogy napközben az ív..ilyet még nem hallottam. Mindenkinek csak éjszakai van (vagy az ívet hordják éjszaka) A lényeg az hogy nekem nagyon rossz ez az ív, nem tudok rendesen beszélni, a suliban meg kizárt hogy felrakjam:) szerintetek nem lesz semmi ha ezt nem igazán fogom hordani? Maximum délutánonként, meg amikor otthon vagyok. (Az éjszakait természetesen hordom) csak azért azt sem szeretném ha visszarendeződnének a fogaim két és fél év eredménye után
2014. ápr. 13. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Hordd az ejszakait rendesen, plusz ezt, amikpr csak tudod, nem lesz gond, ha a suliban pl nem hordod.
2014. ápr. 14. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!