Éjszakai, kivehető fogszabályzó. Tippek tanácsok?
Hello. Felső fogsoromra kaptam éjszakai fogszabályzót.
Nagyon furcsa még,ma kaptam meg. Annyi a baj hogy sok nyálam termelődik miatta,ezzel mit kezdjek? Mindig köpdösőm ki..Meddig kell használnom? 2 év elég vagy több? Akinek van írjon már pár sort személyes tapasztalatok stb.. Köszi:)
Még nem volt sima fogszabályzóm.Köszi :)
Tegnap este felraktam ma reggel mikor keltem fel pár fogam fájt 20 percig kb. ez baj?
Állítgatások utáni 1-3 napban kicsit fájhatnak a fogaid, mert a fogszabi húzza őket, de elmúlik.
Az h meddig kell használnod, függ attól h mennyit kell szabályozni a fogaidat, az én felső metszőfogaim között 4 mm-es rés volt és vagy 1 cm-re előrébb álltak mint kellett volna... Tavaly márciusban kezdtem hordani és idén februárra már egészen hátramentek és már összeérnek a fogak, tehát mondhatni h kész lett, ennek ellenére még állítólag 1-2 évig kell hordanom ezt a kivehetőt, h csontosodjanak a fogak.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!