Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabalyzo után hány hét...

Fogszabalyzo után hány hét mulva tudok enni rendesen?

Figyelt kérdés

Szeredàn raktak fel de màr nagyeon ehes vagyok.

Mit ajànlatok enni .

2014. ápr. 3. 18:37
 1/5 anonim válasza:
Kb 3-4 nap, nekem mikor rakták fel joghurtot meg ilyeneket ettem, de lehet úgy is, hogy pl.: kiflit apró darabokban eszel
2014. ápr. 3. 18:53
 2/5 anonim válasza:
nekem több, mint másfél éve fent van, de még mindig nem tudok normálisan enni. alapból rengeteg élelmiszer ki lett zárva a listáról, mert azok rongálhatják a fogszabályzót, meg folyamatosan igazítja a fogat, ugye és érzékeny. kitartás! (de ez változó lehet, de tényleg ügyelj, hogy pirítóst és rágót, meg a társait ne egyél)
2014. ápr. 3. 19:04
 3/5 anonim válasza:
Nekem is most szerdán rakták fel, én már aznap ettem fözeléket, tejbegrízt és puhább kiflit is. Bár nekem volt éjszakai fogszabim, az lehet hogy csökkenti a fájdalmakat. Neked van szájpadlás íved?
2014. ápr. 4. 14:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a komenteket.

Igen nekem van .

2014. ápr. 5. 14:34
 5/5 anonim válasza:
És nem kezdi ki teljesen a nyelvedet? Nekem már nagyon fáj.
2014. ápr. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!