Ismertek olyat helyet ahol olcsón, jól megcsinálják a fogszabályzást?
Figyelt kérdés
Ha igen, mégis menyiért a külsőt, vagy a belsőt (nyelv felölit)? és hol lenne ez helyileg?2014. ápr. 2. 18:08
1/2 anonim válasza:
Sok mindentől függ, hogy mennyibe kerül. Pl, hogy állandó-e vagy éjszakai, maszekon csinálják, vagy van beutalód. Én Bajára járok, és nagyon jó. Állandóm van, és kaptam beutalót. Nem tudom pontosan mennyibe kerlült, de azt hiszem nincs 50000 fölött...
2/2 anonim válasza:
Szia :) Az első válaszoló jól mondta sok mindentől függ, attól hogy hány éves vagy és akár attól is hogy hova mennél :) nekem alsó, felső van. Kívül ami azt jelenti hogy nem a fogaim hátulján (magyarra fordítva nem a nyelvem felől)Én Székesfehérváron csináltattam 40 000 Ft volt a felső és az alsó is 40 000 Ft volt. Ez a támogatott fajta a fém (de vannak rajta színes gumik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!