Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szajzaram lenne?

Szajzaram lenne?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete kezdodott, 2-3 naponta reggelente bal oldalon ereztem egy kis nehézséget amikor asitottam. De kis ido mulva elmult.

Ma reggel ugyanezt ereztem, de meg most is tart a dolog. Ebben a pillanatban rosszabb, mint 1 oraja! Ki tudom nyitni teljesen a szamat, de kellemetlen, feszul bal oldalon.. Ha nagyon nagyra nyitom, faj is kicsit.

Nem jott ki meg egy bolcsessegfogam sem.

18/L

2014. ápr. 12. 22:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Most mar erzem, hogy csukott allapotban is mintha valami feszitene a fogamnal meg az allkapcsomnal:S
2014. ápr. 12. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Konzultálj fogorvossal, és esetleg kérdezd meg (ha nem ajánlaná), hogy készítsenek egész állkapcsos röntgenfelvételt (alsó+felső állkapcs), abból meg lehet állapítani, hogy fogproblémáról van szó, vagy esetleg másról....
2014. ápr. 12. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!