Mit tehetnék? Szájzáram alakult ki, tehát nem tudom kinyitni a számat mert egyrészről fáj, másrészről valami nem engedi kinyitni
Szia! Az a baj, hogy szerintem senki nem tud okosat mondani (max. egy fogorvos) de ha voltál fogorvosnál, nem hiszem, hogy semmit nem tudtak veled csinálni!
Tudom, hogy ez nagyon fáj!
Lehet, hogy a bölcsességfogad még csak félig jöttki, mert nekem is ez volt, pár éve kinőtt és azt hittem, hogy ennyi, de egy éve megint elkezdett nőni kifelé és majd meghaltam a fájdalomtól, elmentem dokihoz és azt mondta, hogy bárhogy is fáj, muszáj tornáztatni, tehát amennyire csak tudod, nyitogasd a szádat, feszítsd ki!
Ezt sokszor kell csinálni egy nap, úgy ér valamit!
Másra nem tudok tippelni, de ezt próbáld ki és ne add föl, nyitogasd, nekem 1 HÉT alatt elmúlt, mert "segítettem" kinőni a fogamat.
Sok sikert!
Szia!
Nekem most műtötték ki egy oldalról a két bölcsességfogamat, és szájzáram van. Anya lapos rágót ajánlott, ha azt rágom, nem felejtem el tornáztatni az állkapcsomat. Szerintem megpróbálkozhatnál vele te is.
Sziasztok!
Nekem tegnap kezdett el fájni az állkapcsom mindkét oldalon.
Jó pár éve növöget a bölcsességfogam és ezek szerint most is...
Az a baj hogy max 2cm-re tudom kinyitni.
Olvastam hogy jó a tornáztatás.
Esetleg ha rágóznék az is segítene?
Jelen pillanatban 1hetes antibiotikumos kurán vagyok mert sikerült bekapnom ezt a mostani influenzát.
Szóval fogorvoshoz sem tudok menni most :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!