Ma fogorvosi ügyeleten gyökérkezelni kellett egy begyulladt fogamat. Csak elkezdték, és a saját orvosom fejezi majd be. Mit ehetek így lyukkal a fogamon? Mi az ami nem megy bele a fogba?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 18:36
1/4 anonim válasza:
Szerencséd van,hogy ezt ügyeleten megcsinálták,mert az ügyelet csak húzni szokott.Bármit ehetsz,ha nem fáj,utána kiöblíted,hogy ne maradjon benne semmi.A fogorvosod,majd a jövőhéten kezeli és betömi.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Mondták hogy ha valami belemegy akkor megint nagyon fog fájni, és mehetek vissza. Eddig még nem mertem enni, de lassan majd ráhangolódok, mert ma még nem ettem, és éhen halok:D
2014. ápr. 12. 18:46
3/4 anonim válasza:
Nekem anno "zárásként" egy apró kis vatta pamacsot tettek bele és azt is javasolták, hogyha esetleg kiesik, akkor fogpiszkálóval próbáljak meg a helyére tenni egy másik pamacsot. Hát elég muris mikrosebészeti tornamutatvány volt (felső fog) a fürdőszoba tükör előtt, de sikerült. Akkor azt mondta a dokim, hogyha nem sikerül, az sem baj, de kíméljem, ne rágjak azon az oldalon pl., hogy ne menjen tele mindenfélével, mert úgy ad 1 begyulladhat ismét, ad 2 sokkal nehezebb dolga lesz a következő kezelésnél. A betett pamacsot a kampós eszközével fél pillanat alatt ki tudta szedni.
4/4 anonim válasza:
Nekem múltkor hetekig nem volt betömve, nem is tudom, mi lett volna velem annyi ideig kaja nélkül :)
De tényleg a másik oldalon kell enni, ahogy az előző javasolta. Még így is eltömődhet, de azért fájnia elviekben már nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!