Van valakinek saját véleménye vagy halott információja Dr. Lipovszky Veronika fogorvosnőről? (Újpesti SZTK)
Figyelt kérdés
Sajnos most nincsenek súlyos tízezreim arra, hogy magánrendelőbe menjek, ennek ellenére nagyon nem szeretném elodázni a fogam/fogaim kezeltetését. Kértem időpontot a körzeti fogorvosomhoz, azaz Dr. Lipovszky Veronikához. Még soha nem találkoztunk egymással, abban bízom, hogy kedves, ügyes és lelkiismeretes. :-)2014. márc. 18. 05:24
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, elgépeltem, természetesen "...HALLOTT információja..." akart lenni... :-$
2014. márc. 18. 05:27
2/3 anonim válasza:
google > Dr. Lipovszky Veronika fogorvos
3/3 anonim válasza:
Hozzá semmiképp ne menj! Nekem tönkretett egy fogamat, amivel előtte nem is volt semmi komoly gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!