Mennyi ideig fog fájni? Mit ehetek?
Foghúzás után vagyok egy nappal.alul mindkét oldalt kihúztak 3-3 fogat jobb fentről pedig ötöt.mit ehetek?a neten azt írják h együnk arról ahol nem lett kihúzva fog.
Már egy napja csak szívószálon tudok folyadékot is magamhoz venni nem hogy enni.
11 fogat húztak ki EGYSZERRE???????? Maradandót? Te jó ég!
Nem vérzik már sehol?
A lényeg az, hogy tejterméket ne egyél, de turmixolj le pl. levest, vagy leves levében áztass kenyeret, azt el tudod "nyammogni", de olyat ne egyél, ami irritálhatja az ínyedet. Uhh, jobbulást mielőbb!
Ajánlanám, hogy igyál vas- és kálciumtartalmú pezsgőtablettát.
Mért húztak ennyi fogat egyszerre? A fájdalom egy hétig is eltarthat.
Tejes dolgot,tömény szeszt ne egyél,igyál 2 napig). A kemény ételeket kerüld (bár ahogy írtad,nem is tudsz enni).
szájvizet, szájzuhanyt hanyagold. Öblögetni tilos.
a probléma ott kezdődött h a nyáron volt egy balesetem ami miatt megsérültek az elől levő fogaim emiatt a hátulsók fokozottan terheltté váltak.mint kiderült h volt ami befordult és amúgy se lehetett vele elvileg rágni valamint az egyik tömött fognak levált az oldala ami után a tömés is kiesett.volt olyan amit sikerült kettéharapnom valamint levált az egyik hátsó fog rágófelülete.ezek miatt a körülöttük levő fogak is megsérültek és mire elengedtek a munkahelyemről addigra elfajult a helyzet.
most próbálgatom a lereszelt almát és uborkát,a paradicsomot meg le tudom nyelni.
a válaszokat pedig köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!