Nektek mikor kezdett el kinőni a bölcsességfogatok?
Figyelt kérdés
És mikorra nőtt ki mind a négy?Vagy nem nőtt ki? Én 23/F két éve volt az első, és most a 2. nő.2014. ápr. 6. 19:05
2/10 anonim válasza:
kb 18 évesen az első, most a második 22 évesen
3/10 anonim válasza:
Nekem 16 évesen kezdett el nőni, sok problémát okozva az alsó állkapcson, de nem nőtt ki egyetlen egy sem azóta sem.
46/N
4/10 A kérdező kommentje:
25éves korra kell kinőn az egésznek.Ha addigra nem nő ki, már nem is fog. Ez igaz?
2014. ápr. 6. 19:18
5/10 anonim válasza:
szerintem nem
anyámnak az utolsó kb 40 éves korában nőtt ki, ugyanúgy mint 20 évvel azelőtt a többi
6/10 anonim válasza:
Most nő a második!14/L KOMOLYAN!
8/10 A kérdező kommentje:
Elvileg 18éves kortol kell ,hogy nőjjön. Akkor ez sem igaz ,ha már 14évesen is nő... XD
2014. ápr. 8. 21:21
9/10 anonim válasza:
19:47- es vagyok!
Túl bölcs vagyok!:D
Ammugy elméletileg azért bölcseség fog mert idös kora nő ki mikor az ember bölcs már!De úgy látszik ez esem fix...XD
10/10 A kérdező kommentje:
Ezt még megjegyezném.: ,,Az evolúció során számos
olyan példa akad, hogy
egy-egy képlet
elcsökevényesedett vagy
idővel el is tűnt, ha az
feleslegessé vált az élet
során. Talán a
bölcsességfog is így jár
majd egyszer, hisz
igazából nincs rá
szükségünk a rágás
folyamatában.Erre utal
az is, hogy egyes
embereknél már nem
mind a 4 bölcsességfog
nő ki....)
2014. ápr. 9. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!