Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a foghúzás?

Mennyire fáj a foghúzás?

Figyelt kérdés
Rettenetesen fáj a fogam,lyukas-tömött:( holnap megyek orvoshoz.
2009. dec. 16. 15:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálja az orvos, érzéstelenítés után szinte semennyire. Egy nagyon kicsit akkor, ha gyulladásban van a fog, de az sem vészes.
2009. dec. 17. 02:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
na... kedves utolsó. én nem lennék biztos benne hogy ha gyulladásban van a fog akkor sem fáj semennyire.. tapasztalatból mondom. 10 adag érzéstelenítőt kaptam, mégis MINDENT éreztem, azt hittem élve nem állok fel abból a székből. Nagyon, nagyon nagyon fájt. és még azt sem mondhatom, hogy nem magas a fájdalomküszöböm. és az orvossal sem volt semmi gond, azt sem lehet mondani hogy ő rontott volna el valamit.
2009. dec. 17. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:
10:24-es vagyok. természetesen a foghúzásról beszéltem az előbb.
2009. dec. 17. 10:41
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!túl vagyok rajta..kihúzták,2 adag érzéstelenitőt kaptam és nem fájt...most annál inkább.mostmár talán megmaradok.:)
2009. dec. 17. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem a foghúzás eddig nem fájt, habár két adag érzéstelenítő az, ami használt nekem.

DE a bölcsességfog húzás az nagyon fájt, fiú létemre sírtam is műtét közben. megjegyezném, hogy itt nem a vágás, csontfúrás, vésés volt a fájdalmas, hanem az, amikor kiemelték.

Azóta kerülöm a foghúzást, minden évben eljárok fogorvoshoz és azzal kezdem, hogy húzni nem engedem.

2012. máj. 25. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki a foghuzástòl fél az nagyon gyáva! Persze kellemetlen nem mondom, de inkább a hiszti amin nagyobb a hangsùly, faj egy picit? Es akkor mi van? Középkorban is hùztak aztán megmaradtak tùlélték érzéstelenités nélkül! Vannak az életben sajnos komolyabb dolgok mint egy nyavajás foghuzás! Nem is fáj mert kap az ember érzéstelenitőt , inkább feszit meg recseg kellemetlen..ha be van gyulladva akkor fáj a huzás, de azt is tùl lehet élni, nekem áll alatt lett egy méretes alma nagyságù tájogom rossz fog miatt, csonthártya gyulladás..megnyitották és nyomtak bele erossen valamit hogy a genny kijojjon, na az fájt konkrétan majd be cartam es frocsizett a vér meg a genny egyvelege es egy 10 centis csövet vezettek bele ami 1 hétig benne volt a nyakamban , mindennap kellett menni tisztitásra kötözésre , ki a cső majd megint visszadugták! Egy fog huzást az után már fel se vettem , az után a fájdalom után konkrétan szunyogcsipes volt a bölcsesség fogam eltávolitása.
2018. júl. 6. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!