Többször gyökér kezelt fog, miéért fáj?
Figyelt kérdés
Legutóbb nem zárták le, hogy ürüljön, de ismét fáj a fogam. Vattát teszek bele, mielőtt eszem, tehát nem ment bele még az étel sem. Belül az ínyem egy helyen duzzadt, kicsit hátrébb z érintett fogtól, az is feszít. Mit csináljak? Cataflamon élek már egy hete. Azt mondta a doki, ha nem nyugszik meg, jobb lesz kihúzni, amit én nem nagyon szeretnék. Egy röntgen nem lenne ilyenkor esedékes? No meg antibiotikumot nem szoktak felírni ilyen esetben? Köszi a válaszokat!2014. febr. 14. 15:15
1/4 anonim válasza:
Nem tudom miért fáj, de nekem is volt egy ilyen rágófogam, amit 2 orvos is gyökérkezelt, aztán a végén csak ki kellett húzni, mert a fél arcom feldagadt és napokig alig bírtam enni is annyira fájt. Nekem nem írt fel rá semmit, azt mondta szedjek fájdalomcsillapítót, ami már kb. a 2. nap után nem hatott, mert immunis lettem rá, annyit bevettem.
2/4 anonim válasza:
Keress másik dokit.
Nekem erre dalacint irtak fel,gyulladáscsökkentő antibiotikum,amig nem ment le a gyulladás,nem is gyökérkezelte.Panorámaröntgen volt a legelső amit csináltatott.
Keress másik dokit,röntgen,gyulladáscsökkentő,alaposan kimosni a lyukat,gyökértömés,rá gyógytömés,majd rendes tömés.
4/4 A kérdező kommentje:
Az a röhej, hogy ezt a fogamat januárban tömte be egy magándoki, majd 10 ezrembe került. Most begyulladt, kb 2 hete. Pénzem nincs most magándokira, de sztk.ban hétfőn bepróbálkozom. Ha mást nem is, de hogy röntgenezzék meg.
A jegelés nem esett jól, de a meleg sótól most jobb egy kicsit.
2014. febr. 14. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!