Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csiszolásmentes fogpótlás...

Csiszolásmentes fogpótlás mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
ennél is csinálnak hidat, viszont a mellette lévő 2 fogat nem csiszolják le. ennek az ára x ezer forint, és még erre jön a korona ára? vagy az a 40 akárhány ezer forint az egész fog felépítését takarja?
2014. febr. 11. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Csiszolásmente fogpótlásnál nincs korona.

Csak egy fog van,aminek a két oldalán még van 1-1 kiálló rész amit befúrnak a hiány melletti fogakba.

Szeretnék ilyet most én is,20-40ezer között látok árakat,ebben benne van a amintavétel,a fog, és a munkadij is.

Viszont elbizonytalanodtam,beszéltem egy fogorvossal,aki nem csinál ilyet,ő azért nem csinál,mert nem tartós,és az ép fog nagyon hamar elromlik,amibe befúrnak oldalról.

De ha te megcsináltatod,akkor egy beszámolóért hálás lennék.

2014. febr. 13. 10:00
 2/2 A kérdező kommentje:
az olcsóbbat hol láttad? esetleg tudnál linkelni honlapot? Amit én láttam(budapesti rendelők) minimum 35ezret kérnek egy fogért.
2014. febr. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!