Csiszolásmentes fogpótlás mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
ennél is csinálnak hidat, viszont a mellette lévő 2 fogat nem csiszolják le. ennek az ára x ezer forint, és még erre jön a korona ára? vagy az a 40 akárhány ezer forint az egész fog felépítését takarja?2014. febr. 11. 22:53
1/2 anonim válasza:
Csiszolásmente fogpótlásnál nincs korona.
Csak egy fog van,aminek a két oldalán még van 1-1 kiálló rész amit befúrnak a hiány melletti fogakba.
Szeretnék ilyet most én is,20-40ezer között látok árakat,ebben benne van a amintavétel,a fog, és a munkadij is.
Viszont elbizonytalanodtam,beszéltem egy fogorvossal,aki nem csinál ilyet,ő azért nem csinál,mert nem tartós,és az ép fog nagyon hamar elromlik,amibe befúrnak oldalról.
De ha te megcsináltatod,akkor egy beszámolóért hálás lennék.
2/2 A kérdező kommentje:
az olcsóbbat hol láttad? esetleg tudnál linkelni honlapot? Amit én láttam(budapesti rendelők) minimum 35ezret kérnek egy fogért.
2014. febr. 17. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!