Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy teljes fogsor?

Mennyibe kerül egy teljes fogsor?

Figyelt kérdés
a fogrovosom azt mondta mikor legutoljára nála jártam, hogy gyüjtsem a pénzt a fogsorra ! na de mennyit ? 3 terhességem alatt tönkrementek a fogaim, ebből egy vetélés volt , vetélés után hónapokig nem foglalkoztam magammal, ez is rágűsegített a fogaim rossz állapotára! talán van még alul is és felül is 2-2 fog amire rögzíteni lehetne a fixfogsort, azt hiszem ezt nevezik koronának .. vagy nemtudom, lényeg hogy nem kivehetőset akarok ! mennyibe kerül ez kb ? Tb fizetve van gyes alatt ha jól tudom !

2014. jan. 29. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
ha szedtél volna CA pótlást nem jártál volna igy , na de ez már késö bánat. A kivehetös jóval olcsobb Nagymamámnak 30e volt tb alapon. A nem kivehetös több százezer Ft lesz az tuti. A tB-d van amig gyest kapsz de a fogtechnikai kölséget akkor is ki kell fizetni és sajnos tb alapon nem csinálnak olyan szépet rendeset mint kéne hanem ök az anyagtakarékosságra mennek hogy minél kevesebböl kijöjjön az nem érdekli öket annyira hogy szép és jó leygen, söt mondják is sokan hogyha szépet akar menjen magán orvoshoz.
2014. jan. 29. 11:43
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ! a tb fizetés azt általános vizsgálat miatt irtam .. :)
2014. jan. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!