Hogy is van ez? /fogpótlás/
Figyelt kérdés
Van egy nagyon lyukas fogom és a fogorvos azt mondta hogy kikell húzni az lenne a kérdésem hogy 1 db fogat pótolnak-e?
És hogy kb mennyibe kerulne?
2014. febr. 1. 22:10
1/4 anonim válasza:
Igen, pótolnak.
Az ár több tízezer forint, a korona anyagától függ, 30 és 100 között bármit mondhatnak rá.
A húzás után nem sok időd van, a fogat pótolni csak addig lehet, míg a fogágyat képező csontszövet vissza nem húzódik a hiányzó fog helyéről.
2/4 anonim válasza:
Menj el egy másik fogrvoshoz és kérdezzed meg, hogy tud-e belőle "csapos fogat" csinálni.
Reméljük, hogy tud, és akkor csak lecsiszolja, ill. a gyökeret kikezeli.
Ez olcsóbb mint pótolni, mert ahhoz a két mellette lévőt is le kellene csiszolni, és egy "hidat" kellene kifizetned.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok, én is a csapos fogpótlásra gondoltam, két egészséges fogat lecsiszolni vétek lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! :)
2014. febr. 1. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!