Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.

Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Ra haraptam egy dió héjra (sütiben volt) és mindjárt ki törik a fogam. Érzem ahogy mozog es bármelyik pillanatban ki eshet. Mit tegyek? Budapesten élek de nem tudom mit kellene tennem. Fogorvos hétvégén tudtommal nincs. Felek hogy le nyelem. Gyökér kezelt, tehát nem érzek semmit. Kétségbe vagyok esve :((( hogy fogok ki nezni ha nem lesz meg a szem fogam.?! Segítség :(
2014. jan. 31. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
ha lenyeled se lesz tőle bajod... kijön :) nagyon jó pótfogakat lehet már csináltatni, nyugodj meg, nem kell fog nélkül leélned az életed :) fogorvosi ügyelet amúgy mindenhol van szerintem... nézz utána neten hol van a közeletekben ha ennyire félsz...
2014. jan. 31. 21:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszod. Eléggé meg vagyok irritálódva ezek után. Minden nap 2szer is meg mosom. Mindig mondják hogy gyönyörű a fogsorom. De most :(( megy egyszer koszonom!
2014. jan. 31. 21:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Még*
2014. jan. 31. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
elhiszem hogy idegesít, biztos én is ideges lennék miatta... de tényleg nem kell félned... lehet még szebb szemfogad lesz mint ami most van :) kérj aranyfogat majd... kivillanthatod :D na ez csak vicc.. de tény nagyon szépeket csinálnak már, észre se lehet venni hogy az nem saját... (mert azt nem tudom, hogy meg tudják-e menteni ha már gyökérkezet, és ennyire mozog... nem vagyok fogorvos :) )
2014. jan. 31. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:
És nem fáj mikor csinálják? Tudsz valamit mondani erről ?:)
2014. jan. 31. 21:44
 6/9 marika2214 válasza:
Én a hejedben nem mennék ügyeletre! Ha van fog orvos ahová szoktál járni de viszont nincs hétvégén tarcs ki valahogy amig nem rendel...ha meg véletlen mégis ki esik akkor mi van?! Nem dölt össze a világ meg csináltatod! Képzeld nekem is lessz pótlásom hamarosan és pont elöl fognak húzni mert sajnos korona alatti fogaim tönkre mentek! Engem is eléggé meg visel mi lesz velem majd ugy de ez van...emberek vagyunk és sajnos nem tökéletesek! Ki tartás!
2014. jan. 31. 21:45
 7/9 marika2214 válasza:
Nem fáj mikor csinálják! Az érzéstelenitő kellemetlen ha elöre kapod!
2014. jan. 31. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szentkirályi utca 40. 0-24 óráig tartó ügyelet van. Múltkor én is f.ostam, hogy ügyelet, aztán jobb volt, mint a magán.
2014. jan. 31. 22:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom ! :))
2014. febr. 1. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!