Segítség! Nagyon kétségbe vagyok esve. Mi lehet ez?
Szombaton esküvői tanú leszek, és a szám sarkában megjelent valami furcsaság ma reggel. Ha becsukom a szám érzem, hogy ott van, nem repedt el, kicsit fáj és picit szúr. Ha közelről nézem akkor látszik csak. Talán kettő icipici kis pöttyből áll. Nem tudom mi ez! :S
Sohasem volt még herpeszem. Tegnap ettem egy barátnőm kajájából, de neki nincs semmi szájbaja...
Elmentem gyógyszertárba, hol kicsit megmosolyogtak, aztán adtak egy ilyen szert:
Naturlad Pasta zinci oxydati salicylata
Ezen kívül még fertőtlenítem szalicilos alkohollal, de félek, hogy nem múlik el...
És egyáltalán mi lehet ez?
Az biztos, hogy nem afta, mert az volt már, meg ez kívűl van, nem belül. Őszintén egy aftának jobban örülnék, ha választani lehet, mert azt nem látják kívülről az emberek!
Azért köszi
Köszi, de biztos nem pattanás. A gyógyszertárban mondták, hogy nem tudja a nevét, de amit adott az is szárítós... mondta, hogy jó az alkohol.
Aztán azóta az utcán mondta egy ismerős, hogy fokhagymával dörzsöljem be, azt próbálom most...
Aztán lehet, hogy herpesz? :S
Herpesz lehet a szájsarokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!