Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Otthon lelehet szedni a...

Otthon lelehet szedni a fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Állandó fogszabályzóm van viszont orvosom nincs! Több orvosnál is próbálkoztam viszont ők azt mondják, hogy "aki feltette az majd leveszi"!

Válaszokat köszönöm! :)

2014. jan. 28. 21:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg leszedem itthon, tömött fogam van.
2014. jan. 28. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyébként sorba álltak a fogaid?
2014. jan. 28. 22:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak egy kicsit hézagos, de még mindig. Igazából nem is lehet látni, hogy valami javult volna rajta pedig amíg volt orvosom rendszeresen jártam ellenőrzésre/kezelésre.
2014. jan. 28. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha egy orvos elköltözik, vagy bármi miatt nem viszi tovább a praxisát, mindig átadja a betegeit másik orvosnak.

Egyébként pedig Pécs "orvosváros", minden fogorvos ismer minden fogorvost, ha megmondod valamelyiknek is, hogy ki volt az orvosod, kizárt, hogy ne tudjon róla, hogy elköltözött.

2014. jan. 28. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlanám,hogy magadnak szedd le otthon.Nem is értem, hogy javasolhatja itt szinte mindenki. AZt sem tudom elképzelni, hogy egyrészt, amikor külföldre ment a fogorvosod, akkor hogy nem "adott"át másnak, illetve, azt hogy odamész egy másik orvoshoz,akinek azt mondod, hogy idejárok kezelésre, fizetek érte és erre nemet mond??
2014. febr. 15. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!