Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Esztétikailag nem kéne, de...

Esztétikailag nem kéne, de nagyon szeretnék egy fogszabályzót, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
felhívod a dokid, kérsz beutalót fogászatra.
2014. jan. 21. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Ki az aki fogszabályzót SZERETNE??? Amúgy létezik valami kamu divat-fogszabályzó, úgy hallottam, de nem tudok róla sokat..
2014. jan. 21. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Na most ugye ha divatból szeretnél valami szépet, akkor az ugye tudjuk hogy sok száz ezer forint. Csak pénz kérdése.

Ha az államiból akarod megcsinálni, nem fogják, mert nincs rá szükséged.

De olyat hogy valaki viccből csináltat fogszabit még nem hallottam. Nagyon nehéz tisztán tartani, folyton büdös lesz a pofád, a fogaid megkopnak a felfüggesztésnél, nem fogsz tudni enni bizonyos ételeket, stb. Jó móka tényleg!

2014. jan. 21. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Hátha kifizeted magán fogorvos biztos megcsinálja. A porcelán ami szép 300000 Ft
2014. jan. 21. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj el egy fogorvoshoz, és mond el neki,hogy szeretnél fogszabályozót!
2014. jan. 22. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
attól még, hogy esztétikailag nem kellene, lehet, hogy nem jó a harapásod, és akkor már indokolt. Kérdezz meg egy fogorvost
2014. jan. 22. 20:51
 7/9 anonim válasza:
Nekem lassan 4 éve van fogszabályzóm és nagyon rossz szinte már nem bírom ki.Szerintem ne akarj!
2014. jan. 23. 06:50
 8/9 anonim válasza:
NE AKARJ, én is örültem, hogy lesz, de egy rémálom volt! azt hittem sosem lesz vége xD Már levették, de még mindig van miatta egy csomó gondom... FELEJTSD EL!!!
2014. ápr. 20. 00:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet kapni már olyan vmi. (spec. kozmetikus rakja fel) èkszert a fogadra

Amibe ívet nem tesznek csak bracketteket és egy s zínes v. fehér damilt és színes gumikat és ezt úgy hívják GIL ez rgy rövidités

2014. máj. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!