Ez mégis mi lehet a számon? Nagyon idegesít :S
Figyelt kérdés
2 napja fáj belül a szám egy helyen olyan mintha sebes lenne, de nem akar gyógyulni. Ma megnéztem a tükörben és láttam hogy az a hely ahol fáj világos szürke színű és hólyagok vannak körülötte ha a nyelvemmel hozzáérek akkor fáj egyébként nem. Mi lehet ez? nagyon megijesztett most :S2014. jan. 18. 14:41
1/6 anonim válasza:
Szájpenésznek is hívják, kifekélyesedik. Elég kellemetlen... napokig tart. Én néha alig tudtam miatta rágni a fogmosás rémálom volt. Magától elmúlik a betegség. Ha érzékeny vagy simán elkaphatod, fogkefék összeérintkezése, közös szájvíz használat.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ha eszek vagy fogat mosok az elég kellemetlen nekem is sőt akkor is ha mondjuk mosolygok és fekszül.. de nagyon idegesít.. tapintásra is olyan mint egy seb eddig azt hittem az is de za nem szokott ilyen szürkés lenni :S
2014. jan. 18. 14:46
4/6 A kérdező kommentje:
És mennyire súlyos? :S vagy mit lehet vele kezdeni?
2014. jan. 18. 14:57
5/6 anonim válasza:
Nem súlyos. Füll-orr-gégésznek megmutatni, mivel szájsebészet önmagában nincs.
6/6 anonim válasza:
az afta kialakulásának oka nem ismert, glycosepttel öblögesd, orvos se nagyon mondana mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!