Mi lehet ez? Fogínygyulladás?
Figyelt kérdés
Úgy három napja elkezdett fájni az ínyem, mintha fel is lenne duzzadva. Nagyon érzékeny lett s olykor úgy érzem mintha vérezne is, de nem látszik. Az állkapocs alatt is érezhető egy kis duzzanat. Nem értem mert naponta háromszor is mosok fogat... Nagyon kellemetlen. Szeretnék mielőbb túl jutni rajta. Hogyan lehet ezt kezelni? Hová érdemes fordulni ezzel? Gyógyszert nem szívesen szedek. Van rá valami természetes gyógymód?2014. jan. 12. 11:22
1/2 qwertty válasza:
Nagyon lehetseges hogy igen ez foginygyulladas de lehet az is hogy tul erosen mosod a fogad es ez erzekennye teszi az inyedet es faj meg verzik menj el fogorvoshoz o tutira megmondja hogy mi a baj remelem segítettem
2/2 A kérdező kommentje:
Szerencsére rendbe jöttem :) C vitaminpótlás és Paradontax. Sok rizst ettem... szinte csak azt, vagy semmit... ez lehetett a baj.
2014. jan. 24. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!