Fogínygyulladás kezelése házilag? Fogorvos csak holnap lesz, addig megbolondulok a fájdalomtól. Gyors megoldás?
Péntek este kezdődött, már kipróbáltam mindent, amit neten olvastam (szódabikarbóna, hagyma, fahéjas koktél, citromos víz, na meg a pálinka :D ). Minden csak ideiglenesen használt, fájdalomcsillapító is csak 1 órát bírt, úgy, hogy lüktetett egyfolytában, akkor nem volt olyan elviselhetetlen a fájdalom, de 1 óra alatt kiment az a kevés hatása és ilyenkor iszonyatosan fáj, óránként meg nem gyógyszerezhetek.
Valaki esetleg tud valami hatásos gyógymódot házilag? Azt sem bánnám, ha mondjuk 3 óránként jönne elő a fájdalom, csak legalább egy kicsit tovább bírnám, mert ez valami szörnyű...
Corsodyl szájvíz, plusz ha van otthon, akkor Cataflam.
Az ilyen citromos víz meg fahéjas koktél szintű népi hülyeségeket el kell felejteni.
Köszönöm szépen! Kísérleteztem azóta.
Lacalut fogkrém segít, ha bedurvul a fájdalom, ezzel remélem kihúzom addig, amíg nem jutok el fogorvoshoz, utána meg lesz, ami lesz. Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!