Két fenti 3as fogam ( mind a kettő 3as ) még tejfog 16 éves létemre, fogimplantátum megoldás lenne?
Figyelt kérdés
Az egyik 3as tejfogam kiesett mögötte nőtt a maradandó fogam ami teljesen kinőtt de nagyon nem sorolt be a többi közé hátul kucorog pedig időben ki lett húzva a tejfog.. nos ez rosszabb, mint bármi 16 és fél éves létemre, a lehető legrosszabb érzés úgy mosolyogni és azt remélni, hogy nem veszik észre majd sosem.. egyébként rendszeresen mosok fogat, de szerintem genetika lehet ha anyáékat meg bátyámat megnézem.. a másik 3as tejfogam még megvan viszonylag szép állapotban de mögötte is nő egy pici fogacska ami szint úgy nemfog beilleszkedni...ilyen az én szerencsém. fogszabályzót nem szeretnék mert az összes többi fogam szép és sorban van kivéve ez a kettő problémás + hány év lenne mire fogszabályzóval besorolna.. nagyon messze áll tőlem ez a dolog, meg árban ott körül lenne a végére vagy többe... fogimplantátum két fogra nézve ( vagyis először csak arra amelyiknél nincs már tejfogam azt szeretném csináltatni, mert a másiknál csak pici fogacska növekedik még azt se kihúzni semmit nem lehet vele szerintem.) anyával megbeszéltem és mondta, hogy ha ezt szeretném akkor támogat meg segít majd amiben kell.. de tényleg ennél rosszabb érzés nincs, mikor az ember nem mer önfeledten mosolyogni.. :( eleinte egy fogimplantátum a jelenlegi árakat nézve mennyi körül lehet szerintetek? mennyire fájdalmas? mennyi az esélye, hogy nem bírja a szervezetem majd és több fájdalom lesz vele, mint haszon? olvastam olyat, hogy kilökte a szervezete fél év múlva és kikellett szedni stb... :S mitől függ, hogy lehet-e az embernek fogimplantátuma? korhatár esetleg bár úgy tudom nincs ?! bármilyen személyes vagy más tapasztalat is érdekel efelől. köszönöm szépen. sajnálom, ha kicsit zavarosan írtam de remélem érthető azért. :)2013. szept. 24. 22:49
1/6 A kérdező kommentje:
Illetve kezeletlen fognak számítana az, hogy az egyiknél még nő a maradandó? Kapnék ideiglenes fogat ezt a helyzetet nézve?
2013. szept. 24. 22:57
2/6 anonim válasza:
Én mindenképp inkább a fogszabályozót javasolnám. Lehet, hogy egy ilyet meg lehetne csinálni éjszakai fogszabályzóval is, ami árban nem durva, éjjel úgyse látja senki. Ha tényleg a többi teljesen rendben van akkor egy éjszakai fogszabályzó szerintem jobb megoldás lenne..
3/6 A kérdező kommentje:
Átgondolom köszönöm, de nagyon hosszan tartó folyamat lenne, mire ez használna szerintem :S
2013. szept. 25. 00:03
4/6 anonim válasza:
Ahogy elképzeltem cuki lehet, küldesz róla egy képet?
5/6 anonim válasza:
18 éves kor alatt nem implantálnak. Egyébként meg ha a szemfogaid nem álltak be rendesen a fogívedbe, valószínűleg nincs elég helyük. Ebből következik, hogy az implantátumnak sem lenne elég helye, és ha mégis, a szemfogaid akkor is "szűkebbek" lennének a többinél, ami kicsit furán nézne ki. Én azt javaslom, hogy válaszd a fogszabályozást, ma már inkább divat, mint ciki. 1-2 év és tökéletes fogsorod lesz. Egy fogászati asszisztens
6/6 anonim válasza:
én 17 vagyok és egy hete csinálták az implantátumot mert egy baleset miatt kitört a bal kettes fogam... a műtét utáni fájdalom gondolom egyénfüggő, de én azóta is szenvedek és aludni sem tudok a fájdalomtól, a másik meg hogy rohadt drága dolog... szerintem mindenképp a fogszabályozót válaszd, nem éri meg az implantátum, ha van két ép fogad... de kérdezz meg erről egy fogorvost szerintem ő tudja a legjobban hogy mi a legmegfelelőbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!