Ez fogíny gyulladás? Használhatom rá a Gingisol-t?
Figyelt kérdés
Azt hiszem be van gyulladva elöl az egyik fogamnál az ínyem,belülről megvilágítottam és látszik az ínyen ,h van egy piros csík..gondolom az a gyulladás.Nem fáj,csak fura érzés,bizsereg vagy nem is tudom..érzem,h valami nem oké,de már hónapok óta..sehol gennyes zacskó se semmi..meg azt hiszem kicsit felhúzódott az íny (mármint a másik foghoz képest)nem vérzik sose..Fogorvoshoz nem tudok elmenni,de van itthon Gingisol nevű fogíny és szájápoló.Bekenhetem vele az ínyem?Nem lesz bajom tőle?Illetve mit ajánlotok még,hogy milyen fogkrémet használjak,szájvizet stb?Előre is köszi a válaszokat. 22L2013. nov. 7. 13:37
1/3 anonim válasza:
Figyelj, lehet, hogy durva módszer, de nekem bevált. Fogkefével egyszerűen dörzsöld ki. Nekem is volt, és csak ettől múlt el. Kenegetheted Gingisollal is, vagy esetleg Flosralmint vegyél patikában. Lehet, hogy a Listerin is elég lenne.
2/3 A kérdező kommentje:
Listerint szoktam néha fogmosás után használni,de nem tudom minden nap mert könnyezek annyira csípi az egész számat..vagy ez nem baj?
2013. nov. 8. 20:26
3/3 anonim válasza:
Nem baj, de ha nem bírod, akkor vegyél olyat, ami nem csíp, ha jól gondolom, már lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!