Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a foghúzás 1-10...

Mennyire fáj a foghúzás 1-10 skálán?

Figyelt kérdés
a "nekem semennyire nem fájt" válaszok mellőzzenek.
2013. dec. 31. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Fájni az érzéstelenítő miatt nem fájt. Csak éreztem ahogy rángatja a fejem. (Ezt csak a felső húzásnál).

Alul azt éreztem, ahogy a gyökér kiszabadult. Ez kb. olyan érzés volt, mintha odaszúrtak volna egy tűt, kb. 3 másodpercig éreztem.

10es skálán max. 2-3.

5 fogamat húzták fogszabályzás miatt. Volt, hogy egyszerre kettőt, de semmi komoly. Jobb érzés, mint mikor fúrják a fogad! :D

Ne félj!! :)

2013. dec. 31. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért mellőzék ezt a választ? Egy érzéstelenített foghúzásnál általában(!) semennyire nem fáj a dolog. Nem is érzed. Az már már kérdés, hogyha nem hat az érzéstelenítő (de akkor is szólsz és adnak még). Velem ilyen még nem történt, szóval nincs tapasztalatom. De mivel a fogat húsból szedik ki, van egy enyhe elgondolásom a fájdalom mértékéről, gondolom neked is, ha belegondolsz.
2013. dec. 31. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:

"De mivel a fogat húsból szedik ki, "

Felvilágosítalak: a fogat nem húsból szedik ki, hanem az állkapocsból. Ami ugye csont... ülj le kettes alá.

2013. dec. 31. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen,-nyilván-azért ekkora kettes alá nem vagyok. Bár úgysem hiszed el nekem ezek után, de csak gondolatbotlás volt. :D
2013. dec. 31. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
én most voltam pont szilveszter előtti napon! és nem elég, hogy fáj, de hallod ahogy vésik, kalapálják. a hang a legkellemetlenebb, attól még jobban fáj. plusz elájultam az elején az érzéstelenítő injekció után. kinn ültettek a váróteremben, míg magamhoz tértem, és utána húzták ki a fogam! egyedül ne menj! mert nem lesz aki a váróteremben vigyáz a cuccodra amíg feléledsz, vagy fel nem szed a földről, ha nem ájulsz el. (én 24 vagyok, erősek a fogaim, de minél idősebb valaki, annál egyszerűbben ki tudják húzni, és akkor nem is fáj annyira.)
2014. jan. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!