Bal felső fogam kihúzása után elmentem edzésre. Lehet emiatt lett fogmeder gyulladásom?
A bal felső 5-öst húzták ki, kérdeztem a dokit, hogy ez biztos hogy nem ér az arcüregbe? Azt mondta nem, pedig nem röntgenezte meg.
Másnap nem is fájt, ezért elmentem edzésre. Harmadnap kezdett el fájdogálni, akkor azt hittem a mögötte levő fog fáj, gyorsan elmentem, betömettem azt is.
A fájdalom nem szűnt meg, pedig azon az oldalon több szuvasodás nincsen.
A fájdalom is más jellegű, nem a fog fáj, és nem egy ponton, hanem az egész arcom fáj, kb ott abban a sávban, ahol a foggyökerek vége van.
Inygyulladás nem lehet, mert nem vérzik. Arcüreg se lehet, mert nem fáj kopogásra,és fejfájásom sincsen.
Lehet az ezdés miatt történt valami? vagy belement a baktérium, és begyulladt? A fogmeder mitől gyullad be? És miért nem szabad másnap megerőltetni magunkat?
Valóban ez okozhatta ezt az egészet? A félfejem fáj,csak a melegitő párnára, és egy cataflamra hagyja abba. :( akkor is csak pár órára.
Volt márvalakinek ilyen? mikor fog elmúlni? Lehet az edzéstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!