Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás pár óra múlva....

Foghúzás pár óra múlva. Kimaradjon a karácsonyi marhapörkölt?

Figyelt kérdés

Második húzásom, az elsőn pánikrohamot kaptam, alig tudott megnyugtatni az amúgy nagyon ügyes és megértő orvos. Azóta másik maszekhoz kerültem (aki elfogad ep kártyát), aki ha lehet, még ügyesebb és tapasztaltabb. Ha meg is lehetne menteni a fogat, akkoris húzatnám, mert odvas, és a mellette és fölötte lévők már gyökérkezeltek. Zabszem nem férne a seggembe, hullámokban tör rám a pánik, és iszonyúan idegesít, hogy még a jó kajálásból is kimaradok... Rettegek, hogy nem hat a lidocain, és hogy bedurranhat a helye utána... mi legyen?

20L

2013. dec. 23. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért maradna ki a jó kajálás?? Foghúzás után 2 órával már lehet enni, csak óvatosan, hogy ne sérüljön meg a helye..
2013. dec. 23. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Vegyél be előtte valami nyugtatót

(pl. Valeriana) Hányra mész?

2013. dec. 23. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért ne hatna az injekció

Ha nincs gyulladás, hatni szokott

2013. dec. 23. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta. Hát az előző és a mostani húzás között ég és föld... egy idősebb tapasztalt doki húzott most, és nem tartott talán 10 másodpercig sem... míg az előző doki, igaz fájdalommentes volt az is, 20 percig fúrt, igazított, tilitolizott, rángatott... Azóta betoltam két nutellás croissant, két nagy kiflit meg egy banánt, szóval reggel odarakom a marhapörit is :D
2013. dec. 24. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!