A következő hardverről mi a véleményetek?
Intel Xeon 5160 2x 3,00GHz Dual Core
16384MB / 16GB DDR2 ECC RAM,
147GB SAS Winyó
Nvidia Quadro FX4600 768MB
Elsősorban grafikai tervezési munkákra használnám (PS, Illusztrátor, Maya, Studio..stb). Nemrégen elfüstölt a laptopom amit erre használtam (mondjuk szegény már amúgy is túlkoros volt.) Eladtam alkatrésznek és az árából pótolni szeretném. Ezt láttam használtan 75-ért (+ház,táp,optikai meghajtók..stb). Sajnos egy monitort még nem árt valahonnan hozzácsapnom (és sajnos ebből is kell egy jó nagy felbontású)
Tanácsokat várok. A Háttértár mérete nem lényeg, rakat szám áll a munkatároló a polcon, ez pedig nem tűnik rossz rendszervinyónak majd. Ami csábító az a memória mennyisége, illetve a grafikkártya. De nem sokat foglalkozok hardverekkel szóval tisztelettel fogadok minden jó szándékú meglátást :)
Hali,
a-a
FX4600 nem a gyere be kategória ilyen téren.
Xeon 5160 támogatásilag nagyon gyenge ilyen célra.
16 Gb. szép, de felesleges a hardverkörnyezet mellé.
147 SAS már jó régi lehet... 1 bad sector előjön a munkádnál és b*szhatod.
Szerintem ne.
köszi. Valahogy ilyesmitől tartok én is. A régi felszerelésem árára emlékszem, igaz akkor még volt rendes munkám vele szóval ki tudtam termelni de azért elég húzós volt. Most 76ért kicsit furcsán néztem rá...
Várok még tanácsokat ötleteket hogy gyorsan és olcsón tudjak valami ideiglenes munkaállomást összerakni :)
köszönöm. Elgondolkodtattál nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!