Mit csináljak? Már 2 éve ez van, és nagyon unom! :S
Figyelt kérdés
Szóval:
A fogaimmal és a számmal sincs semmi probléma, ezt a minden évben elvégzett orvosi vizsgálat bizonyítja.
Este is normálisan mosok fogat, plusz szájöblögetőzök. Valamiért éjszaka, szerintem nyitott szájjal alszok, és reggelre 1. nagyon kellemetlen a leheletem, 2. amikor ásítok felszakad kis helyeken az ínyem. Ez kb. 2 éve tart.
Mit tudok ellene tenni? Légyszi segítsetek!
2009. nov. 27. 21:08
1/5 anonim válasza:
a reggeli szájszag mindenkinél jelen van:) szóval ez nem egyedi. nekem is az, pedig szinte havonta járok fogszabályozásra + most voltam dokinál (nátha...) és nem állapítottak meg semmit.
a másikkal kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni:(
2009. nov. 27. 21:27
2/5 anonim válasza:
Hát felkeléskor szerintem másnak sem feltétlen egy matyóhímzés a lehelete.
Napközben minden oké? Nyitott gyomorszáj, vagy mi, is okozhat rossz szájszagot.
2009. nov. 27. 21:29
3/5 anonim válasza:
A leheleted azért nem egy kellemes reggel, mer éjszaka a fogaink gázokat eresztenek ki, én így hallottam. Az inyed ellen, h reggel ha ásítasz ne repedjen fel, kend este be vmien direkt foginyre kitalált krémmel, vagy esetleg az aloe vera virág nedve is nagyon jó de keserű... esetleg úgy használd az aloét, h ha már felszakad bekened. Hidd el hip-hop meggyógyítja.
2009. nov. 27. 21:31
4/5 anonim válasza:
Az ásításra nemtudok tippet, de nekem a reggeli szájszagom teljesen megszűnt mióta nyelvtisztító kefét használok. 700-1200 Ft volt nemtudom pontosan, fogkefével is tudod tisztítani a nyelvedet, de ezzel könnyebb.
2009. nov. 27. 21:32
5/5 anonim válasza:
Én is sokszor nyitott szájjal alszok és olyankor kiszárad a szám belül. Próbálj meg óvatosan vizet kortyolgatni miután felkelsz, vagy készíts oda egy pohár vizet és ha éjszaka felkelsz hogy ki van száradva a szád akkor iszol egy kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!